Posts

Showing posts from September, 2012

Syndrome Lagu David Archuleta-a little too not over you [lirik]

Image
okeyyy.....
lagu ini jadi trends di kelasku haha....tiap hari mesti ada aja yang nyanyiin. lagu ini tu kayak terngiang-ngiang di kepala. ini bermula dari mbak PPL bahasa inggris pas pelajaran listening. jadi kita disuruh ngelngkapin lirik lagu ini.ya gimana sebenernya kelas kita tu gak ada yang tau lagu ini. david tu siapa? pada nanya-nanya gitu(maaf sama fansnya david, kita hanya belom tau).
pas mbaknya nge-play, kita ndengerin baik-baik, listening kan gak mudah tu, nah lagunya diputer beberapa kali. sip lirik lengkap!. trus kami disuruh nyeritain inti dari lagu ini. mbaknya ngasih MV nya. nah sekarang tau tu muka nya david.  njuk woh woh liriknya lumayan nusuk juga ya :D
ya udah deh, dari pelajaran itu kami -kami jadi sering nyanyiin itu. aku panggil syindrome deh hehehehe




ini liriknya :

Answer to 1997 / Answer me 1997 / reply 1997 Qoutable Qoutes [Lines]

Image
Shi-won: An age where you feel like you could love anyone, where you put everything on the line for the smallest of things. Eighteen. Adults say that it’s an age where we laugh if a leaf tumbles by. But back then, we were more serious than any adult, more intense, and had our strength tested. 1997. That was how our eighteen was beginning.
Yoon-jae: Go Stop, a game where you have to match the same shapes to get points. There was a time when we struggled to be the same. But in one moment, we began to be different. That we were becoming different types of people—why was that so hard to acknowledge back then? People are all different; that’s the law of the universe, the law of human growth. Eighteen. We were maturing into different people, and having to accept those differences meant we were faced with yet another consequence of growing up.

[lirik] love this song : I Never Meant to Love You by francci

oke setelah pencarian judul ini dengan penuh penasaran akhirnya aku temuin judulnya. aku denger lagu ini pertama kali darti youtube, ada orang bikin fanmade gitu buat drama Answer to 1997 a.k.a reply 1997 a.k.a answer me 1997.
pertama, aku cari ini di google, tapi gak ketemu. trus pada akhirnya baru *jreeng keinget history. ya aku buka deh, tertenyata masih ada.

ini yang aku dapet di youtube I Never Meant to Love You
sebenernya aku suka lagu ini dari dramanya ya itu tadi,,suka banget lagunya.
 dan ternyata lagunya ini yang nyanyi: francci. belum tau siapa dia. coba cari di google.


Ini liriknya :

i was made of stone
i had a build a wall to block you out
i didn't know
the boy that i was missing
but you always knew
you say we'd be together with no doubt
then you broke through
brick by brick they all fell down

reff :

i'm sorry i was so blind
i've been here all of this time
i never meant to love you
but i do
i never thought it'd be you
but my heart doesn't lie
i never meant to love…